ΤRAVELLING SPOTS

Στοκχόλμη, η αεικίνητη αυτή πόλη, είναι χτισμένη πάνω σε 14 νησιά και ενώνεται με 57 γέφυρες. Βρέχεται συνεπώς από πολύ νερό και οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν σε πολλές αγαπημένες τους δραστηριότητες σε αυτή την πόλη.

Το ταξίδι μας έλαβε χώρα τέλη Ιανουαρίου λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πολύ οικονομικά αυτή τη περίοδο και για έναν ταξιδιώτη που αναζητά οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια είναι η κατάλληλη εποχή.

Μια πόλη κόσμημα της Γερμανίας είναι το Ρόττενμπουργκ. Αν και μεγάλο μέρος της καταστράφηκε στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο κατάφερε να ξαναχτιστεί και να αποτελεί ένα διαμάντι της Ευρώπης στις μέρες μας.

Καλάβρυτα ..... ένας τόπος γεμάτος ιστορία , γεμάτος αναμνήσεις μιας άλλης εποχής. Ένας τόπος όπου νιώθεις δέος και βαθιά συγκίνηση περπατώντας στους δρόμους του. Το πέρασμά σου από αυτό το τόπο θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σου! Τα Καλάβρυτα είναι μια ορεινή κωμόπολη του Νομού Αχαΐας, χτισμένη στους πρόποδες του όρους Χελμού σε...